036 - 534 63 62

Over ons

Wat kan ik voor u betekenen? Een complete metamorfose of het onderhouden van uw huidige kapsel. Lang, kort, degelijk, trendy, klassiek of alleen een nieuw kleurtje. Met behulp van de nieuwste technieken en haartrends verzorg ik uw haar tot in de puntjes... U wordt geknipt zoals u dat wenst en u kunt altijd rekenen op deskundig advies en frisse ideeën. Hairstyliste Daniëlle is een sfeervolle kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen gevestigd aan de Noorderplassen-West in Almere.

Een haarkleuring moet bijvoorbeeld bij uw persoonlijkheid en levensstijl passen. Veel mensen laten zich bij de keuze van een haarkleur maar al te graag leiden door de trends, door wat ze op televisie en in de bladen zien. De trends zijn heel erg leuk om aan iedereen mee te geven maar uiteindelijk draait het erom wat bij uw persoon mooi staat. Samen met u kijk ik wat geschikt is en wat het beste bij u past. Uw eigen persoonlijkheid is uiteindelijk een belangrijker uitgangspunt dan de rest. De kleur moet altijd op uw persoonlijkheid afgestemd worden. Het gaat er uiteindelijk om dat u mooier wordt van een nieuwe haarkleur.

Ieder individu heeft ander haar. Sommige mensen hebben last van droog haar, anderen weer van vet haar, statisch haar, dof haar of last van roos. Het is belangrijk dat u weet dat iedere soort haar een andere soort verzorging nodig heeft. Het is dan ook belangrijk dat u zich goed laat voorlichten. Hairstyliste Daniëlle gebruikt uitsluitend producten uit de Wella Professionals lijn. De professionele producten van Wella Professionals zijn ontwikkeld voor exclusief gebruik in de kapsalon.

Wella biedt voor ieder hoofdhuid- en haarprobleem een oplossing, maar het staat ook voor schoonheid in haarverzorging. De producten van Wella zijn er voor alle haartypes en alle modellen! Bij Hairstyliste Daniëlle vindt u een ruime keus, vakkundig en eerlijk advies en perfecte service.

Mijn kapsalon is modern en met een warme sfeer ingericht. Er is veel ruimte en u zit lekker comfortabel. U kunt zich lekker ontspannen en omdat ik alleen op afspraak werk krijgt u de aandacht en de tijd die u verdient, zodat u met een goed gevoel de kapsalon verlaat. Een knipbeurt of een nieuw kapsel bestaat ook uit een stuk ontspanning. Daarnaast is iedereen anders, waardoor advies over model, kleur en haarverzorging persoonlijk behoort te zijn.

Wilt u een afspraak maken,
bel dan gerust met 036 – 534 63 62.