036 - 534 63 62

Kapsels

Icons are never out of style

FOREVER
Twiggy, Farah Fawcett, James Dean: sterren met legendarische hairlooks. Nu we leven in een periode waarin alles anders is, bieden de kenmerken van bekende looks houvast en inspiratie voor de trends van nu. Innovatieve technieken en creatieve interpretaties zorgen voor trendy versies 3.0 met veel zachtheid in lijn, kleuring en styling.

We leven in een bizarre tijd momenteel. De wereld staat op z’n kop en er heerst veel onzekerheid. In zo’n periode bieden vertrouwde zaken een aangenaam houvast. Dat geldt ook voor vertrouwde beelden, zoals de hairlooks van stijliconen als Twiggy, Farah Fawcett en James Dean. Je leest hun namen en ziet ze direct voor je. Dat komt uiteraard door hun persoonlijkheid en sterrenstatus, maar zeker ook door hun karakteristieke kapsels. Kapsels die destijds echt baanbrekend waren en helemaal anders dan wat je daarvóór zag. FOREVER, de nieuwe Haarmodelijn najaar-winter 2020/2021, nam de kenmerken van deze iconische looks en liet daar de innovatieve knip-, snij-, kleur- en stylingtechnieken van nu op los. Het resultaat: een collectie geweldige trendkapsels waarmee je ook bij social distancing perfect mee voor de dag komt. Omdat er nóg zoveel kan veranderen, maar je er ook in coronatijd goed uit wil zien.

LANGERE CONTOUREN
Dat was dit voorjaar natuurlijk wel even een dingetje. Doordat de kappers dicht moesten, liet iedereen tijdelijk noodgedwongen zijn haar groeien. Veel mensen beviel dat eigenlijk wel en kozen voor langere lengtes, ook toen de kappers weer open mochten. Mede om die reden heeft de nieuwe Haarmodelijn relatief langere contouren, veel gedekte partijen en is het haar nergens ultrakort.

ZACHTE KLEURINGEN
Als er één ding anno 2020/2021 wezenlijk anders is ten opzichte van de iconische looks van toen, dan zijn het de kleuringen wel.

hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarlijn-najaar-winter-201
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarlijn-najaar-winter-2018_Don-1
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-2020_
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-2020
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-2020
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-202
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-202

Was alles destijds knalhard, door de superverfijnde airtouch balayagetechniek is het kleurresultaat van nu geraffineerder dan ooit. Hoe dat werkt? Kwestie van met de föhn wat haartjes uit een haarstreng blazen, deze opvangen met een folie en subtiel highlighten. Het resultaat is een fantastische natuurlijke blend, waarbij tinten als zand en caramel echt hot zijn. Tel daarbij op dat je steeds meer amoniavrije varianten ziet, zelfs voor permanente kleuringen, en je snapt waarom de kleuringen binnen FOREVER zich typeren door zachtheid.

VRIJ
Door al die fantastische vaktechnieken vallen de trendkapsels van FOREVER eigenlijk al vanzelf goed. Een natural styling doet het dus geweldig, je nieuwe look komt daardoor helemaal tot zijn recht. Dat betekent: natuurlijk laten aandrogen en daarna lekker veel wapperen met je föhn. Uiteraard wel met een beetje mousse voor wat lichte versteviging, maar vooral om je haar te beschermen tegen de warmte.

Karakteristieke coupes gemaakt met een techniek waar je ‘u’ tegen zegt en die je in no time gestyled hebt, met kleuringen die uitblinken in subtiliteit: FOREVER is een collectie waar je spontaan blij van wordt. En dat is precies wat we allemaal goed kunnen gebruiken!