036 - 534 63 62

Kapsels

Beleef lol met je haar!

Gun je jezelf dit voorjaar een fantastische nieuwe look. Met de nieuwe Haarmodelijn voorjaar/zomer 2021 heeft Hairstyliste Daniëlle inspiratie in overvloed om jouw look een geweldige TWIST te geven: helemaal 2021, maar met een vleugje 70’s.

Zo lekker, dat haar dat lekker vrij om je heen beweegt en steeds weer precies goed terug valt. Alsof het een geheugen heeft! Het geheim? Bij Hairstyliste Daniëlle knippen ze je haar in verschillende lagen, waarbij ze spelen met geometrische vormen. Een beetje zoals Piet Mondriaan dat deed in de kunst, gecombineerd met wat inspiratie uit de jaren 70. Of je nu gaat voor kort, lang of daar tussenin: met deze haarmodelijn heeft Hairstyliste Daniëlle kapsels op iedere lengte, die passen bij jouw individuele stijl.

SLIM KLEUREN
Via een slimme kleuring kunnen ze bij Hairstyliste Daniëlle precies de tint creëren die bij je past. Heb je nog geen kleuring, maar wel zin in iets nieuws? Kies dan voor een trendy combinatie van goudblond en koel asblond: dé hit van deze zomer!

IN EEN HANDOMDRAAI
Onder het coronamotto ‘support your locals’ maak je je nieuwe look natuurlijk helemaal af met de kwalitatieve stylingproducten die je nu gelukkig weer bij Hairstyliste Daniëlle kan kopen.

hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarlijn-najaar-winter-201
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarlijn-najaar-winter-2018_Don-1
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-2020_
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-2020
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-2020
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-202
hairstyliste-danielle-heren-dames-kapsalon-noorderplassen-west-almere-haarmode-najaar-winter-2019-202

Voorzien van deskundig en persoonlijk advies: kom daar eens om op internet! Door de combi van die producten en het vakkundige knip- en snijwerk van Hairstyliste Daniëlle geef je je nieuwe look in no time een andere twist. Hoe leuk is dat? Dus vier de vrijheid, do the twist!