036 - 534 63 62

Gezond haar

hairstyliste-danielle-kapsalon-almere-gezond-haar

hairstyliste-danielle-kapsalon-almere-gezond-haar_IIa

hairstyliste-danielle-kapsalon-almere-gezond-haar_III

Mooi gezond haar valt soepel en heeft een stralende glans. Dat wilt u natuurlijk graag zo houden. Hoe voorkomt u dat uw haar er dof uit gaat zien? Met deze tips lukt dat zeker!

Haar kan door verschillende oorzaken een doffe uitstraling krijgen. Gekleurd haar heeft bijvoorbeeld, direct nadat het gekleurd is, een prachtige glans. Maar in de loop van de tijd loopt de kleur terug en daarmee verdwijnt ook de glans. U kunt dit proces afremmen door uw haar regelmatig met een speciale (kleuropfrissende) shampoo te wassen. Verwen uw haar ná het wassen bovendien met een conditioner, dan houdt u het zacht en soepel. Is de kleur té veel afgezwakt dan is het tijd voor een opfrisser. Een kleurspoeling of een nieuwe kleuring brengt uitkomst én zorgt voor nieuwe glans! Vaak permanenten en te warm föhnen zijn eveneens funest voor de glans van uw haar. Ook hiervoor geldt: een conditioner na het wassen of een haarkuurbehandeling bij Hairstyliste Daniëlle doet wonderen.

Tot slot: ook ongezond eten, weinig beweging, een slechte gezondheid en/of veel stress laten glans verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zorg wat beter voor uzelf, ook uw haar vaart daar wel bij… Tip: Gebruik altijd een shampoo en conditioner die past bij uw haartype. Hierdoor wordt uw haar beter verzorgd én beschermd! Hoe weet u wat 'uw' shampoo en conditioner zijn? Hairstyliste Daniëlle vertelt het u graag!