036 - 534 63 62

Kapsels

hairstyliste-danielle-kapsalon-almere-haarmode-haarlijn-najaar-winter-2015
Streetfashion is de inspiratie voor de kapsels van het komend seizoen. Deze winter ziet u veel overlappende lengtes waarmee u uw look eenvoudig kunt stylen en restylen. Opvallend zijn de pony’s die het gezicht framen en de nieuwe kleurtechniek die zorgt voor spannende contrasten van donker naar licht. Hairstyliste Daniëlle vertaalt deze city lifestyle naar individueel en makkelijk te dragen haar met de kapsels uit Urban, de Haarlijn najaar/winter 2015-2016.

De vrijheid van de stad, het individualisme van nu: waarin vindt u meer uiting van uw persoonlijkheid dan in uw kapsel? De trend van nu is makkelijk vallend haar dat snel en simpel met de handen te stylen valt. En te restylen valt bij een andere mood! Lengte doet er niet toe. Voor zowel kort, medium als lang haar heeft Hairstyliste Daniëlle de techniek in huis voor de overlappende lagen van dit seizoen. Daarmee creëert u de streetfashion­ look die u wilt.

Uw gezicht omlijst
Komend najaar-winter krijgt de pony meer ruimte. Als een frame dat uw gezicht omlijst, maakt u hiermee een duidelijk statement. Door de speciale knip- en snijtechnieken van Hairstyliste Daniëlle creëert u echter in no time een compleet ander frame. Het kortere onderhaar draagt immers de bovenlaag waardoor de pony opeens transformeert: discon­nectie is hier het toverwoord. Met een stijl- of krultang brengt u in lang haar makkelijk de achteloze krul aan die overloopt in de steile punten.

Kopertinten
De kleur is aan u. Meer dan ooit bieden de steeds uitgebreidere kleuringen u de mogelijkheid om te benadruk­ken wie u bent. Laat Hairstyliste Daniëlle u adviseren welke tinten passen bij de kleur van uw ogen en uw huid. De in het vorig jaar seizoen ingezette trend van zwoelrood met chocoladetinten zien we dit seizoen terug, maar neigt in het najaar meer naar warmrood, aubergine en kopertinten. Diepdonkerbruin wordt nu bijvoorbeeld gecombineerd met felkoper in een bijzondere kleurtechniek: balayage. De highlights beginnen pas halverwege het hoofd waarbij het haar in

subtiele vegen lichter kleurt tot aan de massieve lichte tint in de punten toe. Het gevolg: drie tinten verschil in een kapsel! Hairstyliste Daniëlle kent deze speciale techniek waarmee uw haar optisch meer volume en diepte krijgt. En u een spectaculaire nieuwe look.

City lifestyle
Of uw inspiratie nu in de straten van Berlijn, Parijs, New York of Amsterdam ligt, dit najaar is het haar makkelijk draagbaar en nooit overgestyleerd. Hairstyliste Daniëlle heeft de kwalitatief hoogwaardige producten, stylingtools en technieken in huis zodat u zelf overal de look kunt creeren die bij u past. Van strak tot beweging en van industrial tot catchy: de Haarlijn najaar/winter 2015-2016 staat voor draagbaar haar waar u dagelijks mee gezien mag worden.