036 - 534 63 62

Kapsels

hairstyliste-danielle-noorderplassen-west-almere-haarlijn-herfst-winter-2017-2018

Laat je moeiteloos switchen tussen trendy looks

Met de slimme, trendy kapsels uit de Nederlandse Haarlijn najaar/winter 2017-2018 transformeert Hairstyliste Danielle je in no time van een natural uitstraling naar een meer excentriekere look. Het geheim? Een supergoed kapsel waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt. En waarbij onder de lichte poedertinten verrassende accenten verborgen liggen die je transformatie compleet maken!

Met de nieuwe haarmode voor komend seizoen schakel je moeiteloos van een lichte, zonnige nazomersfeer naar een meer uitgesproken najaarsmood. Dat komt vooral omdat de kapsels tot stand zijn gekomen via de zogenaamde switch-techniek. “Dat is een creatieve methode waarbij we haarplukken aan de bovenkant van je hoofd om en om naar links en naar rechts halen voordat we knippen of snijden”, legt Danielle uit. “Daardoor krijg je bovenop veel lengteverschillen en dat geeft je – naast een vloeiende look – enorm veel mogelijkheden voor stylingvariaties. De basis van je transformatie!”

Mauve en Blorange
Om het nazomergevoel nog wat langer te kunnen vasthouden, zijn de tinten dit najaar over het algemeen wat lichter dan je misschien zou verwachten. Hairstyliste Danielle: “Absolute trendkleuren dit seizoen zijn mauve – dat is een bleke roze/paarse pastel – en blorange, een bijzondere combi van ‘blond’ en ‘orange’.” Maar vergis je niet: bij de wat excentriekere stylingvariaties komen onder die relatief lichte tinten ineens intense kleuraccenten tevoorschijn! “Dat is het resultaat van een geraffineerde kleurtechniek, die we ‘hidden colouring’ noemen”, vertelt Hairstyliste Danielle enthousiast. “Daarbij brengen we de kleuring op strategische plaatsen aan onder de bovenste haarlagen. Wanneer je je haar dan een andere kant op draagt, heeft je look ineens meer kracht!”

Van natural naar night life
Een relaxte, natural uitstraling? Of liever een wat meer uitgesproken ready-for-nightlife look? Met deze kapsels kan het allemaal! Maar waarom zou je het bij twee looks laten? Met zo’n supergoede basiscoupe, slimme stylingtools en de kwalitatief hoogwaardige stylingproducten van Hairstyliste Danielle heb je namelijk de wereld aan mogelijkheden om volop te experimenteren met je haar. En je kleding en make-up veranderen natuurlijk mee…

Transform yourself!