036 - 534 63 62

Bruidskapsels Noorderplassen-West Almere

hairstyliste-danielle-kapsalon-almere-noorderplassen-west-bruidskapsels

Te slap, te dun, te kort, te lang… Hoe moet dat nou op uw bruiloft? Maakt u zich maar geen zorgen, zeker weten dat ik ook voor u een geschikt bruidskapsel vindt. Chic opgestoken, nonchalante, losse krullen… Er zijn veel verschillende soorten bruidskapsels, maar het ene haartype is beter geschikt voor een bepaald kapsel dan het andere. Lees hier alles over het kiezen van uw bruidskapsel.

Kort haar
U gaat trouwen en denkt: ‘Nu moét ik mijn haar wel laten groeien!’ Het is waar dat u met lang haar meestal meer mogelijkheden heeft dan met kort haar, maar een kort bruidskapsel is net zo mooi en u kunt er meer mee dan u denkt! Vaak past kort haar bij uw persoonlijkheid: pittig en vlot. Hou het bruidskapsel daarom dicht bij uzelf en denk bijvoorbeeld eens aan accessoires die u erbij kunt gebruiken of een stoer kortgeknipt kapsel. Nog een voordeel: uw haar heeft geen bussen haarlak nodig om de hele dag te blijven zitten! 
Doe inspiratie op bij Hairstyliste Danielle.

Accessoires die je kunt verwerken in een kort bruidskapsel: een diadeem, een grote bloem, een vintage speld of een grove haarband.

Halflang haar
Hebt u haar dat met geen mogelijkheid verder groeit dan uw schouders? Geen zorgen, dat is ook helemaal niet nodig! Met deze lengte kunt u juist veel kanten op. Krullen, opsteken, steilen of accessorized: al deze opties zijn geschikt voor uw haartype. Halflang haar heeft nog meer voordelen: het is minder zwaar dan lang haar, waardoor krullen beter en langer zullen blijven zitten. Hetzelfde geldt voor een opgestoken kapsel. Draag u uw haar op schouderlengte, dan kun u een vlecht in uw kapsel verwerken. Ook kunt u uw haar opsteken (helemaal of half) of er een accessoire in verwerken. Dit kan heel leuk staan bij een bohemian bruid. Doe inspiratie op en maak een afspraak met Hairstyliste Daniëlle.

Accessoires die je kunt verwerken in een halflang bruidskapsel: een diadeem, een grote bloem, een haarstukje, een vintage speld of een grove haarband.

Lang haar
Voor u liggen alle mogelijkheden open. Opsteken, steilen, krullen, half opsteken of opfleuren met een accessoire: de keuze is aan u! Wilt u het los en steil, maar hebt u slag in uw haren? Laat het dan steilen. Wilt u juist volume, dan kunt u het laten krullen of licht laten touperen. Het effect van volume krijgt u ook als u er een grote bloem of haarstukje in zet. Wilt u het graag los dragen, maar niet zo dat uw rug bedekt wordt door haar? Dan kunt u uw haren naar een kant vastzetten. Het onderste gedeelte kunt u dan laten krullen. Wilt u het juist opsteken? Dan kunt u ervoor kiezen om een grove vlecht in uw kapsel te verwerken of het losjes vast te zetten met krullen. 

Accessoires die je kunt verwerken in je lange bruidskapsel: een grote bloem of een vintage speld.

Krullend haar
Is een krullencoupe bij u niet weg te denken? Dan moet u uw krullen absoluut laten zien op uw grote dag! Zorg ervoor dat ze perfect verzorgd zijn, dat ze mooi vallen en dat het niet een pluizenbol wordt. Hebt u mooie pijpenkrullen van uzelf? Niet moeilijk doen, maar lekker zo laten. Hebt u niet echt krullen, maar wel slag in uw haren? U kunt dit extra aanzetten door er grote krullers in te draaien. Zo krijgt u gegarandeerd een celebrity coupe! Ook met krullen kunt u uw haar mooi opsteken. Dit kan strak en perfect of juist nochalant! Een nochalante stijl staat goed bij een strapless jurk.
hairstyliste-danielle-kapsalon-almere-noorderplassen-west-bruidskapsels-krullend-haar